پرورش هوش و روانشناسي كودكپرورش هوش و روانشناسي كودك، تا این لحظه: 11 سال و 5 ماه و 17 روز سن داره

سایت تخصصی پرورش هوش و روانشناسی کودک نوانديشان اهواز

کودک و ترس از مهد کودک

1392/3/18 22:09
7,059 بازدید
اشتراک گذاری

برخی از ریشه های اصلی و اساسی مشکلات بچه ها در ارتباط با نرفتن به مهد کودک

 

برخی از ریشه های اصلی و اساسی مشکلات بچه ها در ارتباط با نرفتن به مهد کودک

سه دلیل اصلی و اساسی وجود داره که فرزندمون ممکنه با رفتن به محیط آموزشی بعد از دو سال مشکل داشته باشه :

1-ممکنه او اضطراب جدایی داشته باشه که اگر فرزند ما این اسیبو دیده رها کردن و تنها گذاشتن او در محیط آموزشی بسیار ویرانگر است و باید کمکش کنیم تا این آسیب درمان شود و بعد او را به محیط اموزشی ببریم

2-ممکنه بچه مشکل هراس از مدرسه school phobia داشته باشه برای اینکه اون محیط رو بد میدونه... همانطور که منو شما میتونیم بریم جایی که اون محیط دوست نداشته باشیم و وقتی بریم اونجا بترسیم پس باید دلائل اون رو پیدا کرد و مشکل بچه رو حل کرد

3-اگر دو مورد بالا نیست باید ریشه اضطراب و نگرانی و وسواس رو در خانواده چک کرد و ممکنه فرزند ما مشکل اضطراب و بیماری روانی داره.

۴-اگر هیچکدام از موارد بالا نیست ممکن است فرزند ما یک بد آموزی پیدا کرده و داره با پدر و مادر بازی میکنه.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (2)

مامان مانی مسافر کوچولو
28 شهریور 92 6:49
سلام من یه سوال دارم مانی رو تقریبا دو هفته هست به مهد میبرم خودم هم کنارش میمونم یعنی دوس نداره برم مدیر مهد گفت پیشش بمونم (2سال وده ماه داره)تا زمانیکه من توی مهد هستم میره بازی میکنه و دوس داره اما وقتی میرم یه کم گریه میکنه بعد میره تو بغل مربیش میشینه تا من بیام لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری داشته باشم دوم اینکه ایا موقع رفتن از مهد باید یواشکی برم که نفهمه یا باید خدا حافظی کنم باهاش که در اون صورت گریه میکنه میگه منم بیام خدا حافظی نکنم فک میکنم اضظرابش بیشتر شده چون وقتی توی یه اتاق دیگه میرم فکر میکنه رفتم وشروع به گریه میکنه احساس کردم کارم اشتباه بوده بدون خدا حافظی ویواشکی رفتم استرسش زیاد شده ممنون میشم راهنمایی کنید
مامان مانی مسافر کوچولو
28 شهریور 92 23:22
سلام خسته نباشید من یه سوال پرسیدم اومدم پیداش نکردم دوباره ازتون میپرسم راهنماییم کنید پسرم دوسال هشت ماه داره دوهفته هست میبرمش مهد تا زمانی که خودم هستم بازی میکنه ولی وقتی من خارج میشم اول گریه میکنه بعد میره بغل مربیش میشینه تا من برمیگردم البته تو این دو هفته روزی 1 تا 2 ساعن تنهاش گداشتم لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری باهاش داشته باشم در ضمن اگه خواستم برم باهاش خدا حافظی کنم یا یواشکی برم اگه ببینه میرم گریه میکنه اگه نبینه بعد بفهمه احساس کردم تو روحیه اش خیلی تاثیر بد داره ممنون میشم


دوست عزیز برای این سوال شما پستی در نظر گرفته شد اما متاسفانه ایستم من دچار مشکل شده ...
سوال در پرسش و پاسخ به زودی به نمایش گذاشته میشود ...
و این جواب شما
نکات مهم در مورد مهد کودک

• انتقال به مهد یا هر مرکز آموزشی دیگر معمولاً برای کودکان ناراحت کننده و تلخ است. پس همیشه این سوال را از خود بپرسید که آیا کودک شما آمادگی رفتن به این مراکز را دارد و آیا مهارت های لازم را کسب کرده است؟
• وقتی می خواهید از کودک دور شوید حتماً خداحافظی کنید و او را مطمئن کنید که همان طور که قول داده اید به زودی برمی گردید.
• سعی نکنید به طور دزدکی از او دور شوید، بلکه سعی کنید به جای این که شما از او دور شوید، او از شما دور شود. این امر نشان می دهد که او تصمیم به جدایی گرفته است نه شما. تا آن جا که می توانید در این زمینه وقت صرف کنید.
• در مورد آغاز مهد کودک با او صحبت کنید و در این مورد برای کودک کتاب بخوانید.
• با کودک ارتباط برقرار کنید. راجع به مواردی چون: پیاده می روید یا با اتومبیل؟ چه کسی او را همراهی می کند و چه زمانی به سراغش می آیید با او صحبت کنید.
• قبل از شروع مهد، چندین بار از آن مهد بازدید کنید و با کودک خود فضاهای مختلف را وارسی کنید و در این مکان از خود پذیرایی داشته باشید.
• رغبت کودک شما برای رفتن به مهد دو چندان خواهد شد اگر یکی از اقوام و یا آشنایان در آن مهد با او همراه و همکلاسی باشد.
• از همکلاسی های او در زمان های مختلف در منزل دعوت به عمل آورید تا ارتباط مناسبی برقرار شود.
• شروع مهد کودک را به مانند یک جشن تولد، جشن بگیرید و از او بخواهید هر روز در آماده کردن کیف، غذا و ... شما را یاری کند.
• مضطرب و نگران شدن کودک طبیعی است و شما باید انتظار آن را داشته باشید.
• شنونده ی خوبی باشید. وقایع بسیاری در مهد وجود دارد که کودک شما بخواهد برایتان تعریف کند.
• هر شب مراسم خواب را اجرا کنید و از او بخواهید در یک زمان مشخص و مناسب بخوابد تا صبح سرحال و با نشاط آماده ی رفتن به مهد باشد.
• این تفکر را که مهد جنبه رسمی ندارد و هر وقت بخواهیم می توانیم به کودک تعطیلی بدهیم و یا با کوچک ترین ناراضایتی کودک از نرفتن به مهد استقبال کنیم را از خود دور کنید.
• بسیاری از کودکان برای رفتن به مهد مقاومت می کنند، ولی با شادی و خوشحالی از آن بیرون می آیند این همان چیزی است که شما انتظارش را دارید. ( برای شکل گیری یک سازگاری و عادت حداقل 2 هفته زمان لازم است.)