پرورش هوش و روانشناسي كودكپرورش هوش و روانشناسي كودك، تا این لحظه: 11 سال و 5 ماه و 15 روز سن داره

سایت تخصصی پرورش هوش و روانشناسی کودک نوانديشان اهواز

بچه ها بغلی نمی شوند

1391/9/27 14:00
17,251 بازدید
اشتراک گذاری

آنقدر بغلش نكن ، بچه بغلي ميشه ها ...

 

مامان الهه عزیز جواب داده:به نظر من نمیتونه درست باشه وقتی بچه داره شیر مادر میخوره پس مدام بقله.بعضیا بقلی میشن بعضیا نه.ربطی به زیاد بغل کردن نداره.

 

سپیده عزیز جواب داده: به نظر منم ربطی نداره. وقتی دخترم قبل از 40 روزش بود و گریه می کرد و بغلش می کردم اروم می شد و خانواده شوهرم می گفتن بچه بغلی شده. اخه بچه 20 روزه بغلی می شه؟ به نظر من درست نیست. بچه ها دوست دارن تو اغوش مامانهاشون باشن.

مامان درسای عزیز جواب داده :به نظر من بچه به آعوش گرم مادرش نیاز داره ...... نوزاد بی پناهی که 9 ماه در شکم مادر رشد میکنه و از وجود مادرش تغذیه میشه ....... و همین طور مادری که نه ماه تمام دقیقه به دقیقه وجود یه انسان رو ..... رشدش ...... تکون خوردنشو در خودش احساس میکنه ..... بعد از نه ماه انتظار ..... خوب چه از لحاظ عاطفی و چه از لحاظ روانی هر دو به هم خیلی خیلی نیاز دارن ...... هر بار که کودک در آغوش مادر پناه میگیره به نظر من آغوش مادر مثل یه نگهبان از وجود نازنینش مراقبت میکنه ....... نمیدونم شاید برای بچه های بزرگتر ( چند ماهه ) این فرضیه صحیح باشه ولی بدو تولد آغوش مادر بهترین جا برای کودکه ......

مامان آنیسا کوچولو جواب داده:بچتون و بغل کنین و ازش لذت ببرین چون تا چشم روهم بزارین این روزا میگذره اون بزرگ میشه و از بغل شما فراری

مامان کیانا جون جواب داده:به نظر من هم بچه و مادر به آغوش هم نیاز دارن .

مامان مریم جواب داده:کاملا با نظر مامان آنیسا جون موافقم .آیا هیچ لذتی بالاتر ازاین وجود داره که بچه با عشق وعلاقه میادو دستای کوچولوش رو دراز می کنه و می خواد تو آغوشت جا بگیره .خودمون داریم می گیم بچه .پس بهتره اجازه بدیم بچگی کنن وازش لذت ببرن...

مامان نرگس جواب داده:منم خیلی با این جمله موافق نیستم شاید قبل از مادر شدن خودم منم همین فکر رو میکردم که اگه بچه زیاد بغل بشه بغلی بار میاد ولی وقتی خودم مادر شدم فهمیدم که این یه نیازه از سمت بچه که باید حتما پاسخ داده بشه چون بچه احساس میکنه تنها حامی که داره مامان و باباشن پس دوست داره که پیش اونها باشه

یه مامان جواب داده: به نظرمن این جمله صحت نداره چون بچه احتیاج به اغوش مادر داره تا احساس امنیت کنه در ثانی وقتی شیر خوردن کمتر بشه وابستگی به اغوش مادر هم کمتر میشه در این سنین کودک اول والدینو میخواد بعد دوستان و بعد خودش اگه تو بغل ماست برای اینه که احساس امنیت نمیکنه و با دنیای اطرافش اشنا نیست.

مامان محیا جواب داده: به نظر من بچه با بغل کردن اعتماد به نفس بدست میاره.

یه مامان مهربون جواب داده: من هم با این حرف مخالفم من سر دخترم خیلی بغلش کردم و راهش بردم البته مواقعی که بهم احتیاج داشت و گریه میکرد ولی مواقعی که آروم بود روی زمین یا توی تختش بازی میکرد بچه به آغوش گرم مادرش احتیاج داره برای چی محرومش کنیم.

مامان هستی جواب داده : من تمام لحظات زندگیم دوست دارم پسرم رو با تک تک سلولهام
بغل کنم و گرمای مهرم رو نثارش کنم !
بغلی شدن اصطلاح قدیمی و البته درستی هستش به معنی توامان دلبستگی
و وابستگی! اما برای مامان های قدیم که هزار و یک جور مشغله
داشتن و شاید آگاهیشون هم کمتر از نسل جدید بوده سخت بود
مدام درخدمت فرزند باشن ! و الان هم خیلی هاشون به مامانهای
امروزی هشدار میدن که بچه رو بغلی نکنید!
من با رعایت اعتدال موافقم ! هرچیزی درحد اعتدال پسندیده تره !

آنقدر بغلش نكن ، بچه بغلي ميشه ها ... شايد اين جمله را از زبان مادربزرگها شنيده باشيد. معمولا مسن ترها عقيده دارند در آغوش گرفتن زياد نوزاد موجب لوس شدن او يا به اصطلاح عام موجب بغلي شدنش مي شود. اما صاحبنظران حوزه پرورش كودكان امروزه چندان با اين نظر موافق نيستند.

دکتر منصور بهرامي متخصص کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا - واحد علوم پزشکي ايران گفت :

مهمترين موضوع در پرورش کودک توجه و مراقبت از او از لحظه تولد است که اين توجه بايد در بالاترين ميزان خود باشد چرا که کودک از لحظه تولد داراي لامسه و چشايي و حواس کامل است و اين حواس بايد هر چه بيشتر تقويت شوند.

وي در ادامه افزود: بيشترين ميزان رشد مغز در 5/1 سال ابتداي زندگي است به طوري که اين ميزان تا 90 درصد نيز مي رسد بنابراين والدين در همين زمان است که بايد تمام تلاش خود را براي رشد کامل و تکامل مغز کودک به کار گيرند.

برخلاف عقيده برخي والدين هر چه نوزاد بيشتر مورد توجه قرار گيرد و در آغوش گرفته شود بيشتر با اصوات و تصاوير افراد آشنا شده و حواس و حتي تکلم وي تقويت مي شود و هيچ گاه موجب لوس شدن يا بغلي شدن کودک نمي گردد و مي توان گفت اين تفکر که کودک به اصطلاح بغلي مي شود ، اشتباه مي باشد.

گفتني است: کودک به خصوص در سالهاي اول زندگي به هيچ وجه نبايد احساس نگراني، ترس و يا ناامني داشته باشد چرا که در طولاني مدت در روحيات و حتي شکل گيري شخصيت وي تاثير گذار است.

شايان ذکر است: اگر در آغوش گرفتن کودک همراه با صحبت کردن با وي باشد مي تواند تا حدي در قدرت تکلم و شنوايي کودک موثر واقع شود.
 
 
پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (3)

مامان بهداد
27 آذر 91 8:11
سلام خانومی . خصوصی دارید.
مامان نوژا
27 آذر 91 9:08
سلام مطالبتون فوق العاده است
سپیده
27 آذر 91 15:59
سلام خانمی. پس بغل کردنشون نشانه بغلی نیست. درست گفتیم هممون. تا بخوایم این عقاید قدیمی رو بیرون بریزیم پیر شدیم. ممنون از مطالب الیتون http://koodakeman91.niniweblog.com/